Bine ati venit la
 
Natural. Neinvaziv. Fără riscuri.
 

Sănătatea noastră este bogăția noastră!

Vă ajutăm să rămâneți sănătos, oferind produse naturale, de înaltă calitate, sigure, cu rezultate imediate. Elle Oil’s este garantată 100%, aici și acum.

FĂRĂ MEDICAMENTE

FĂRĂ GMO

FĂRĂ PROTEINE ORGANICE

Senzational

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Am ascultat clipul dlui inventator si al doamnei Elena.Pare senzațional in aceasta lupta cu moartea si lumea sa dea cu piciorul la sansa salvări.Nu sant bolnav deocamdată,dar în localitatea unde locuiesc zilnic se anunță la news noi cazuri infectate cu covid19(3-400pe zi).Mă gândeam,poate daca politicieni români nu vor ajutati(prin ei poporul),zic eu,poate alte națiuni ar vrea,ce ziceți de asta?

Ilie Popescu

Sunt polialergica la majoritatea medicamentelor alopate.

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Doresc produsul,sunt polialergica la majoritatea medicamentelor alopate.

Valentina Lazarescu

Este de-a dreptul extraordinar!

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Bunul Dumnezeu sa va dariasca inzecit pentru binele pe care il faceti.
/parintele Ioan Ruja

Ioan Ruja

Este un produs foarte bun.

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Multumesc!

Florina

Foarte multumit

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Am inceput sa folosesc produsul si sunt foarte multumit, pentru aceasta am plasat a doua comanda. Astept curierul

Svab Vasile

Excelent

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Excelent. Produs Eficace

Tudoran Mirela

Felicitari!!!

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Foarte eficient si rapid. Usor de administrat si noninvaziv. Recomand!

Pall

Alergie nazala

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Am o alergie nazala pe care o opresc cu miere, ma interesează produsul dvs

Andrei Maria

FOARTE BUN

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

Dragilor, am testat uleiul ElleOil’s, INTAMPLATOR, participand la o conferinta a dlui Iulian. Am avut imediat sentimentul ca este un amestec util de uleiuri volatile pt ca recunosteam ( in nas….cu nasul meu fin..) diverse elemente despre care stiu deja ca au efece benefice si pe care le utilizam uneori. Am aflat atunci de la dl Iulian ca daca nu te ustura nasul este f bine, adica nu au Virusul, iar daca te ustura, nici o problema, va trece, atat usturimea cat si virusul. In ziua in care am simtit ca am febra, dupa ce de peste 3 zile ma luptam cu o durere in crestere ce o simteam in umar, am simtit nevoia de a cere ajutorul, chiar dlui Iulian la care m-am dus imediat sa imi cumpar antidotul. Am zis: daca nu am nimic, nu-i o problema sa am in casa acest remediu, util la indepartare oricarei raceli, dar daca ceea ce simt in mine este…virusul care s-a suparat pe mine si vrea sa ma puna la respect pentru ca muncind prea mult si dezordonat, mi-am pierdut imunitatea, atunci…trebuie sa „iau munitie si sa lupt cu el”. In seara aceea am urmat tratamentul, a urmat o noapte in care corpul parca nu mai era al meu…era un camp de lupta, iar eu simteam toate loviturile….durerea in umar se numea durere de mana, capul ma durea si el, dealtfel tot corpul era crispat, incordat, febra evolua si ea….doar o noapte, dimineata am dormit bustean intre 6-11 si cam asta a fost partea grea, am continuat tratamentul si am revenit in 3 zile la starea in care eram inainte cu mana, adica o jena la anumite miscari si in rest, o stare buna de spirit, o stare a renasterii, a regenerarii stare pe care ti-o da bucuria de viata atunci cand ai fost pe buza prapastiei…va doresc tuturor incredere in viata, curaj, putere si credinta!

DRAGHICESCU MANUELA

EXCELENT

Rated 5 out of 5
iulie 27, 2020

EXCELENT

DRAGHICESCU MANUELA