Bine ați venit la
Natural. Neinvaziv. Fără riscuri.
Sănătatea dumneavoastră este preocuparea noastră.

Vă ajutăm să vă păstrați sănătatea, oferindu-vă produse naturale, de înaltă calitate, sigure și cu efecte imediate. Elle Oil este garantat 100%, aici și acum.

FĂRĂ MEDICAMENTE

FĂRĂ GMO

FĂRĂ PROTEINE ORGANICE

Excelent !

5,0 rating
noiembrie 2, 2020

Folosesc acest produs de la inceputul lunii august impreuna cu toata familia .

Dora Baraian

O minune !

5,0 rating
noiembrie 1, 2020

Am folosit produsul si in 2 zile m-am vindecat complet. Prea putina substanta in fiola !

Pamfiloiu Constantin

eficient

5,0 rating
octombrie 22, 2020

Cred in eficienta antiviralului dvb.Il folosesc de ceva vreme si se pare ca racelile stau departe de mine.Il voi utiliza in continuare pentru a-i testa proprietatile si sper ca e atat de miraculos in cazul Covid-ului, pe cat cred producatorii lui ca este.

Luminita F

Buna ziua

5,0 rating
octombrie 21, 2020

Sunt in Cehia si folosesc aceste produs in aceste zile de pandemie este foarte bun si ma ajuta.Multumesc echipei care a produs acest ulei.

Dragan Florin

Excelent

5,0 rating
octombrie 21, 2020

Folosesc acest produs din luna august cand am tratat o răceală declansata de trei zile, cu rezultate rapide(in 24 de ore m-am simțit foarte bine).
In data de 9.10.2020 au debutat primele simtome(astenie accentuată, dureri de cap și nas înfundat cu mucoasa foarte uscata),seara am început să folosesc uleiul,alături un alt antiviral din plante,iar următoarea zi mi-am pierdut mirosul și gustul.In seara zilei de 10 octombrie mă simțeam foarte bine(cu excepția mirosului si gustului).In 11.10.2020 am fost confirmată cu COVID19 si în urma evaluării medicale am fost lăsată să mă tratez la domiciliu.Dupa cateva zile am început treptat să-mi recapat mirosul și gustul,nasul s-a desfundat ,iar astăzi 21 octombrie, când scriu acesta recenzie am o stare de sanatate foarte bună .
Mulțumesc Domnului că a lăsat în natură remedii pentru bolile noastre și oamenilor minunați care ne-au pus la dispoziție acest produs.Felicitari!

Nicoleta Bumbaru

Excelent

5,0 rating
octombrie 20, 2020

Am folosit si este eficient. Multumesc.

Adriana

Mulțumiri!

0,0 rating
octombrie 19, 2020

Am comandat 4 flacoane pentru întreaga familie. Eu l-am folosit din prima zi, ceilalți au fost sceptici la început, apoi au văzut ca e eficient, l-au folosit și ei. Pot sa va spun ca te simți excelent, are efect din prima zi! Va mulțumim pentru munca depusa celor care au participat la producerea lui! Fiți Binecuvântați!

Stancu Alexandru

EXCELENT

5,0 rating
octombrie 18, 2020

EXCELENT DE BUN CHIAR SI IN ALERGIA LA AMBROZIE. PROBAT PERSONAL, DE ACEEA AM MAI COMANDAT. MULTUMESC PT, ACEST ULEI!

SIMONA DUMITRU

EXCEPTIONAL

0,0 rating
octombrie 15, 2020

F BUN

ANGELICA TURCIN

Excelent

5,0 rating
octombrie 14, 2020

Suport bun!!!

Samara Gabriela