Welcome to
Natural. Non-invasive. Risk free.
Our health represents our wealth!

We are helping you stay healthy, offering natural products, high quality, safe and having immediate results. Elle Oil is 100% guaranteed, here and now.

NO DRUGS

NO GMO

NO ORGANIC PROTEIN

Dumnezeu lucreaza cu oameni si prin oameni... voi sunteti oameni lui Dumnezeu!

5.0 rating
November 23, 2020

Multumim! Ne protejam de cand l am luat si nu am luat covid.

Adriana Toma

Miracolul naturii

5.0 rating
November 23, 2020

Dacă aș putea să strig in gura mare să fiu auzită pe tot globul aș face o cu toată inima pentru ca toți bolnavii de covid să si ia acest ulei miracol…Si nu exagerez cu nimic când îl numesc miracol…Eu personal am covid și de trei zile îl folosesc ,este wau nu mi vine să cred cât de mult mi sa îmbunătățit starea…Oamenii buni cumpărați l cu toată încrederea…Felicitări celor care l au făcut…Dar să nu uităm să i mulțumim lui Dumnezeu pentru minunile naturii din care a fost făcut.

Urs Monica

Suuupeeer !

5.0 rating
November 23, 2020

Mi-a ajuns coletul exact in ziua in care aveam temperatura 38, din momentul in care l-am folosit , febra a inceput sa scada si nici nu am mai avut . Mi-am revenit foarte repede din gripa ( sau covid se pare dupa simptomele avute ). Recomand !

Adriana

excelent

5.0 rating
November 13, 2020

Am cumparat initial 2 flacoane, apoi inca 10. Am oferit acest produs multor persoane si am primit raspunsuri pozitive extraordinare. Nu exagerez! Acest produs trateaza foarte multe simtome. A tratat durerile de cap, de piept si ale aparatului digestiv in cateva minute.
Eu il folosesc de doua ori pe saptamana preventiv.

Vasile Popescu

la ce se refera

5.0 rating
November 7, 2020

Eu cred in medicina romaneasca !Am aproape 40 de ani in DIR SANITARA !In tinerete un medic care lucra in Laborator mi a preparat un autovaccin pentru sinusita cu efecte f bune din acest motiv cred in acest tratament !l-am comandat ,l am primit cred in el de 2 zile il folosesc !Prima data nu am stiut si am simtit o usturime ,apoi am aflat ca asa reactionez daca sunt virusi ,a doua zi am fost in oras si l am folosit iarasi! PRIMELE OBSERVATII SUNT CA RESPIR MAI BINE SI S AU OPRIT SECRETIILE NAZALE !VA VOI TINE LA CURENT DAR PENTRU INCEPUT AM SPERANTE CA SCAP SI DE RAMASITELE DE SINUSITA !SUCCES !

Ileana Micsa

Am încredere.

5.0 rating
November 6, 2020

Folosit după ce am avut simptome de răceală sau ce o fi fost. După aproximativ 48 de ore, am trecut la starea normală.
Acum, toată familia (3), inclusiv bunica, folosește preventiv.

Dan

Utilizat cu regularitaye

5.0 rating
November 4, 2020

Am utilizat si mi am rezolvat rinita definitiv

Ela Ionescu

Un produs ce isi face treaba pentru care a fost creat!

5.0 rating
November 4, 2020

Am folosit intreaga familie si pina acum nu am avut probleme cu virusii !

Stancu Alexandru

Elleoils

5.0 rating
November 3, 2020

Am comandat produsul , l-am folosit imediat , doar cu rol preventiv , efectul simtit desfunda nasul ( eu avand o sinuzita cronica ) instantaneu , nu am mai respirat atat de bine de foarte mult timp .
Am sa-l folosesc in continuare si am sa revin cu alte rezultate .
Sunt tare curios de efectele acestui ulei .

Ionel

Foarte bun

5.0 rating
November 2, 2020

Suntem foarte mulțumiti de efectele produsului. Îl folosim toți membrii familiei, l-am recomandat și cunoștințelor noastre. Îl utilizăm de câteva luni; bineînțeles am făcut mai multe comenzi, livrările au fost prompte. Sper să-l putem cumpăra în continuare. Mulțumim că ați creat acest produs. Vă dorim să creați și alte produse care să trataze sănătatea, întâi a poporului român și apoi, a celorlalți. Sperăm să mențineți prețul pentru ca și oamenii cu venituri mai mici să-l poată cumpăra. Promovăm produsele românești naturiste, utilizate pentru tratarea tuturor oamenilor.
Așteptăm și alte promoții, despre care să fim anunțați din timp pentru a beneficia de ele.

Rotariu Neaga